- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayının bereketini her gün bir ilçede sürdürmeye devam ediyor. Ramazanın onuncu gününde bu kez sofralar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın katılımıyla Ödemiş'te kuruldu. Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan'ın ev sahipliğinde Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftarda Başkan Tugay'ı Bıçakçı Köyü'nden çocuklar karşıladı. Çocuklar Tugay'ı köye davet etti. Tugay da “Ramazan ayı bitsin geleceğim, sizi ziyaret edeceğim” dedi. İftara siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, Muharip Gaziler Derneği'nin Ödemiş Şubesi üyeleri gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Tugay: Bir bolluk bereket vesilesi olacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Sizlerle burada iftar açmak benim için büyük bir onur, büyük bir mutluluk. Biliyorum ki burada birlik, beraberlik içinde bu sofraların etrafında oturmamız, aynı duyguyu paylaşmamız, el açıp Allah’a şükretmemiz, dua etmemiz bir bolluk bereket vesilesi olacak. Ben diliyorum ki; o bereket, bolluk bütün ülkemizin, tüm İzmirli hemşehrilerimizin üzerine olsun. Bizler Allah’a inanıyoruz, onun bize yardım edeceğine de inanıyoruz. Onun için dualarımızı ediyoruz ama şunu da biliyoruz, sadece dua etmekle olmaz, çalışmamız, çok çalışmamız gerekiyor. Biz bu düşüncelerle yola çıktık, sizlerden aldığımız manevi güçle, o destekle yolumuz devam ediyoruz” dedi.
Turan: Engelleri aşacağız
Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, “Sadece ramazanda ve iftar sofralarında değil, birlik beraberlik içinde Başkanımız Dr. Cemil Tugay ile çalışmalarımıza, hizmetlerimize devam ediyoruz. Kısıtlamalar, engellemeler ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz. Engelleri yok ederek çok daha fazlasını yapacağız” diye konuştu.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Gençlerin mezuniyet sevinci yarım kalmayacak
24 Mayıs 2026 PazarYaşamın her alanında fırsat eşitliği ilkesiyle hareket eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin mezuniyet sevincine de ortak oluyor. “Mezuniyet Kıyafeti Desteği” uygulaması kapsamında ortaokul, lise ve üniversiteden mezun olacak öğrencilere kıyafet desteği sağlanacak.
Bayram öncesi İzmir’in parklarında yoğun bakım mesaisi
24 Mayıs 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelindeki park, sahil şeridi ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı.
Flamingo Yolu turları bayramda da devam ediyor
24 Mayıs 2026 PazarİZDENİZ, Kurban Bayramı’nda İzmirlileri ve kent ziyaretçilerini Gediz Deltası’nın eşsiz doğasıyla buluşturacak.
Bayram öncesi zabıtadan sıkı denetim
24 Mayıs 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde taksi, minibüs ve servis araçlarına yönelik denetimlerini artırdı.
