- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
1999 yılından hayatını kaybettiği 2004 yılına kadar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve kentte “efsane başkan” olarak anılan Ahmet Piriştina’nın hatırası yaşatılmaya devam ediyor. İzmir’in fuarcılık alanındaki vizyonunun gelişmesine önemli katkılar sunan Piriştina’nın “İzmir, fuarlar ve kongreler kenti olacaktır” sözünün yer aldığı Kültürpark Lozan Kapısı girişinde yıllardır asılı duran afişin yerini artık LED ekran aldı. 288 x 480 santimetre ölçülerindeki LED ekranda Piriştina’nın görüntüsüne, İzmirlilere el salladığı anlara ve hafızalara kazınan sözlerine yer verilecek. Piriştina’nın İzmir vizyonunun kent hafızasında daha güçlü şekilde yaşatılması ve İzmir’in fuar ve kongre kenti olma hedefinin vurgulanması amaçlanıyor.
5 Eylül’de kapılarını açacak 95. İzmir Enternasyonal Fuarı boyunca ekran, fuar programı ve günlük etkinlik akışının yanı sıra ziyaretçilere yönelik bilgilendirmeler için de kullanılacak.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
30 Ağustos coşkusu İzmir’in dört yanını saracak
26 Ağustos 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümünü kentin farklı ilçelerinde düzenleyeceği konserlerle kutlayacak. Kiraz’dan Kınık’a, Tire’den Torbalı’ya uzanan programlarda İzmirliler müzik ve eğlence dolu etkinliklerde buluşacak.
2 milyar liralık yatırımla İzmir yollarında büyük yenileme
26 Ağustos 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 Mart’tan bu yana kentin dört bir yanında yürüttüğü yol yenileme çalışmalarında 120 noktayı tamamladı.
Yurttaşlar İzmir’in geleceğine yön veriyor
26 Ağustos 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent yönetiminde katılımcılığı güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği İzmir Yurttaş Meclisi çalışmaları 18 ilçeye ulaştı.
İzmir’de Dünya Barış Günü sanatla kutlanacak
26 Ağustos 2026 Çarşambaİzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü bu yıl 5. İzmir Şiir Hatları etkinliğiyle kutlayacak. Bostanlı’da düzenlenecek programda şiirden tangoya, salsa ve mimden ateş dansına kadar farklı sanat dalları barış, özgürlük, kardeşlik, adalet ve eşitlik için buluşacak.