- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin denizcilik işletmesi İZDENİZ, Karaburun’un simgesi haline gelen nergis çiçeğini dünyaya tanıtmak amacıyla bu yıl 16-17-18 Ocak tarihlerinde düzenlenen Karaburun Nergis Festivali için “Nergis Festivali Özel Seferleri” düzenleme kararı aldı. 17 ve 18 Ocak tarihlerinde yapılması planlanan seferler öncesinde İZDENİZ’den açıklama geldi. Yapılan duyuruda, 18 Ocak günü beklenen şiddetli rüzgar ve olumsuz deniz koşulları nedeniyle seferin iptal edildiği bildirildi. Bilet satın alan yolcuların ücret iadelerinin, herhangi bir başvuruya gerek kalmadan, ödeme yapılan hesaplara otomatik olarak geri yükleneceği belirtildi.
17 Ocak seferlerinde değişiklik yok
17 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek seferlerde herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Karşıyaka’dan Mordoğan’a hareket saat 10.00’da gerçekleşecek, İzmir’e dönüş ise 17.30’da yapılacak. Konak’tan Mordoğan’a seferler de 10.00’da başlayacak, dönüş saati 17.30 olarak belirlendi. Karşıyaka ve Konak’tan ayrı ayrı kalkacak gemiler için biletler yalnızca bilet.izdeniz.com.tr üzerinden satışa sunuluyor. İskelelerde bilet satışı yapılmazken, İzmirim Kart ile gişe geçişi de sağlanamıyor. Seferler, katamaran tipi yolcu gemileriyle gidiş–dönüş şeklinde gerçekleştirilecek. 0–6 yaş arası çocuklar ücretsiz seyahat ederken, tek yön bilet ücreti 250 TL olarak belirlendi. Yolcular, bilet.izdeniz.com.tr adresi üzerinden binecekleri iskeleyi (Karşıyaka / Konak) ve varış iskelesini (Mordoğan) seçerek biletlerini online olarak satın alabilecek.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Başkan Tugay: Türkiye, çiftçisiyle, köylüsüyle şifa bulacak
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 27. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin açılışını yaptı. Dört gün sürecek festival, adına yakışır renkli kortejle başladı. Başkan Tugay, üretimin devamlılığı için ilçeye 127 milyon liralık destek sağladıklarını belirterek “Türkiye, çiftçisiyle
Tugay: Bize engel çıkarmaya çalışsalar da Buca Metrosu’nu bitireceğiz
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Buca Metrosu projesinde çalışmaların devam ettiğini belirterek, “İş, planlandığı şekilde gidiyor. Biz firma temsilcileriyle görüşüyoruz ve onlara şunu söylüyoruz: Bu bizim için çok önemli bir proje. İzmir için çok önemli bir proje. Bu durmayacak.
Tugay: Türkiye kendi çocuklarıyla şifa bulacak
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Olivtech - 12. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Üretimden sofraya uzanan dev buluşmanın önemine vurgu yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Gelec
Başkan Tugay: En büyük gücümüz çalışanlarımız
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ ile Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) arasında, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) koordinasyonunda yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı.
