Kapat

Haberler

İzmirli minikler Egemen Çocuklar Hentbol Şenliği’nde buluştu

Aa
30 Nisan 2025 Çarşamba
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm haftaya yaydığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı yanındaki çim alanda düzenlenen Egemen Çocuklar Hentbol Şenliği ile sona erdi. Çocuklar, bir yandan spor yaparken bir yandan da bol bol eğlendi.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Hentbol Federasyonu’nun iş birliğiyle düzenlenen Egemen Çocuklar Hentbol Şenliği kentin tüm ilçelerinden okulların alt yaş grubu hentbol takımlarını bir araya getirdi. Kız ve erkek sporcuların kendi kategorilerinde yapılan heyecanlı maçlarına sahne olan şenlikte çocuklar ve katılımcılar, kurulan deneyim ve eğlence alanlarında keyifli bir gün geçirdi.
 
Her sporcu ödüllendirildi
Cumhuriyet Meydanı’nın yanında yer alan çim alanda hazırlanan sahalardaki heyecanlı karşılaşmaların ardından tüm sporcular kupa ve madalyalarla ödüllendirildi. Sporculara ödüllerini törende hazır bulunan Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürü Murat Eskici, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Anıl Kaçar, Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Koordinatörü Serdar Eler, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ertuğrul Tugay ve Türkiye Hentbol Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Mutlu Altuğ verdi.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Engelli sorunları ve talepleri İzmir’de masaya yatırıldı

1 Aralık 2025 Pazartesi

Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Ege Bölgesi İstişare Toplantısı, İzmir ve çevre illerden gelen sivil toplum kuruluşları, engelliler ve ailelerinin katılımıyla İzmir İktisat Kongresi Binası’nda yapıldı.

Detaya Git

180 milyon liralık altyapı yatırımı başladı

1 Aralık 2025 Pazartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Tire’de taşkın ve koku sorunlarını önlemek amacıyla 180 milyon liralık yağmur suyu hattı inşaatına başladı.

Detaya Git

Tohumdan toprağa, topraktan sofraya

1 Aralık 2025 Pazartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Parkta Etkinlik Var” projesi kapsamında düzenlediği “Tohumdan Sofraya” buluşmasına katılan engelli öğrenciler toprakla buluşmanın heyecanını yaşadı.

Detaya Git

Adana’dan İzmir’e göç etti, Meslek Fabrikası’yla iş buldu

1 Aralık 2025 Pazartesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası İstihdamı Geliştirme ve Destekleme Birimi, ekim ayında iş arayan 35 kişinin istihdam edilmesine aracı oldu. Adana’dan İzmir’e göç eden Aynur Dağaşan da Meslek Fabrikası Mobil İstihdam Aracı’nın yönlendirmesiyle işe yerleştirildi.

Detaya Git