- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir, 10-11 Mayıs tarihlerinde önemli bir spor etkinliğine daha ev sahipliği yaptı. Celal Atik Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dans Sporları Federasyonu iş birliğiyle “Dans Sporu Latin ve Standart Türkiye Kulüpler Arası Etap Yarışması” düzenlendi. Türkiye Dans Sporu Federasyonu resmi web adresinden kayıtlarını tamamlayan 23 ilden 400 sporcu, iki gün süren şampiyonada yarıştı. Dansçılar, uluslararası standartlarda belirlenen kurallar çerçevesinde; koreografi, müzikalite, uyum ve atletik performans açısından değerlendirildi. Minikler, Solo Yıldızlar, Solo Minikler, Solo Gençler, Yetişkinler, Yıldızlar gibi kategorilerde yarışan dansçılar, izleyenlere görsel bir şölen yaşattı.
Kaçar: Destekçisi değil parçasıyız
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Anıl Kaçar, “Böyle bir organizasyonun destekçisi değil, parçası olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Sadece sporun değil estetiğin, disiplinin, kültürel bir dışa vurumun çok büyük bir ifadesini yaşadık. Biz İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın önderliğinde, gençlere, çocuklara ve tüm yurttaşlara ilham verecek bu tür etkinliklerin parçası olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Barış Korkmaz da organizasyona katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Engelli sorunları ve talepleri İzmir’de masaya yatırıldı
1 Aralık 2025 PazartesiEngelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Ege Bölgesi İstişare Toplantısı, İzmir ve çevre illerden gelen sivil toplum kuruluşları, engelliler ve ailelerinin katılımıyla İzmir İktisat Kongresi Binası’nda yapıldı.
180 milyon liralık altyapı yatırımı başladı
1 Aralık 2025 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Tire’de taşkın ve koku sorunlarını önlemek amacıyla 180 milyon liralık yağmur suyu hattı inşaatına başladı.
Tohumdan toprağa, topraktan sofraya
1 Aralık 2025 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Parkta Etkinlik Var” projesi kapsamında düzenlediği “Tohumdan Sofraya” buluşmasına katılan engelli öğrenciler toprakla buluşmanın heyecanını yaşadı.
Adana’dan İzmir’e göç etti, Meslek Fabrikası’yla iş buldu
1 Aralık 2025 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası İstihdamı Geliştirme ve Destekleme Birimi, ekim ayında iş arayan 35 kişinin istihdam edilmesine aracı oldu. Adana’dan İzmir’e göç eden Aynur Dağaşan da Meslek Fabrikası Mobil İstihdam Aracı’nın yönlendirmesiyle işe yerleştirildi.
