- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İZDENİZ, kent trafiğini rahatlatmak ve sürücülere daha hızlı, konforlu ve sürdürülebilir bir ulaşım alternatifi sunmak amacıyla Bostanlı–Üçkuyular Arabalı Vapur Hattı'nda akşam saatlerinde uyguladığı ek seferleri sürdürüyor. 4 Mayıs 2026'da başlatılan uygulama kapsamında, özellikle 17.00-19.00 saatleri arasında sefer sıklığı artırılarak araçların kent içi kara trafiği yerine deniz ulaşımını tercih etmesi teşvik ediliyor. Başlangıçta 6 gemiyle başlatılan ek sefer uygulaması, geçen haftadan itibaren 7'nci geminin de hizmete alınmasıyla genişletildi. Yoğun saatlerde yaklaşık 7 dakikada bir düzenlenen seferler sürücüler yoğun ilgi gösterdi.
20 bine yakın araç Körfez'i kullandı
4 Mayıs-28 Haziran tarihleri arasında uygulanan ek seferler sayesinde yaklaşık 20 bin araç Bostanlı-Üçkuyular Arabalı Vapur Hattı'nı kullandı. Yoğun saatlerde deniz ulaşımını tercih eden sürücüler, hem kara trafiğinin yükünün azalmasına katkı sağladı hem de arabalı vapur hattından daha hızlı ve konforlu ulaşım imkanı buldu.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Başkan Tugay Srebrenica Katliamı’nı anma törenlerine katıldı
12 Temmuz 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile eşi Öznur Tugay, kadın, erkek, çocuk, yaşlı demeden 8 bin 372 Boşnak sivilin Sırp güçlerince katledildiği Srebrenica Katliamı'nın 31. yıl dönümünde düzenlenen anma törenlerine katıldı.
Cemil Şeboy Caddesi yenilendi
12 Temmuz 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’nın en önemli ulaşım güzergahlarından Cemil Şeboy Caddesi’ni baştan sona yeniledi. Yol ve yaya geçitlerinde yapılan düzenlemelerle hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlandı.
“Cemil Amca’ya teşekkür ederiz”
12 Temmuz 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her yaz hizmete sunduğu portatif havuz, bu yıl da Konak Pazaryeri Mahallesi'nde çocuklarla buluştu. İki ay boyunca ücretsiz hizmet verecek havuzda hem eğlenen hem de yüzme öğrenen çocuklar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'a teşekkür etti.
Karabağlar'da açıkhava film keyfi
11 Temmuz 2026 Cumartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz akşamlarını sinema keyfiyle buluşturacak Gezici Açıkhava Film Günleri'ni başladı. Etkinliğin ilk gösterimi Karabağlar Yurdoğlu Parkı'nda "Bak Postacı Geliyor" filmiyle yapıldı.