- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği iş birliğiyle düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir – 19. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın son gününde sergilenen defileler büyük ilgi gördü.
Üç gün boyunca, Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen binlerce profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan, birçok ticari anlaşmaya imza atılan IF Wedding Fashion İzmir, firmaların yeni koleksiyonlarını sergilediği defilelere de ev sahipliği yaptı. Son günde, Tasarımcı Erkan Yılmaz imzalı “World of the Fashion” defilesinde fuara katılan seçkin firmaların tasarımlarının sergilendiği karma defile düzenlendi. Koreografisini Akif Örük’ün yaptığı defilede ünlü modeller Güzide Duran, Özge Ulusoy, Demet Şener, Ivana Sert, Wilma Elles, Ece Gürsel, Gizem Özdilli, Simge Tertemiz de yer aldı. Dünyanın birçok ülkesinden gelen alıcılar final defilesini ilgiyle takip etti. Defile sonrası konuşan mankenler, “Üç gün boyunca burada olmak mutluluk vericiydi. Türk modasının gururu olan firmaların tasarımlarını tanıttık. Yorulduk ama değdi” sözleriyle duygularını paylaştı.
“Bütün markaların burada olması gerektiğini düşünüyorum”
Wilma Elles fuarların önemine dikkat çekerek, “Burada olmak artık çok daha önemli. Çünkü artık mağazacılık azalıyor, her şey internet üzerinden ilerliyor. Ama kumaşı, tasarımı, elbiseyi yakından görmek ve hissetmek çok önemli. Üzerimde gördüğünüz elbiseyi ekranda değil, burada dokunarak anlamak mümkün. Bu nedenle herkesin, bütün markaların burada, fuarda olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Anne kız defilesi
Final gününün bir diğer etkinliği ise İzmirli modacı Ayla Ölçer’in, moda tasarım öğrencisi kızı Melisa Ölçer ile birlikte imza attığı defile oldu. Gelinlik ve abiye kıyafetlerin yer aldığı koleksiyon, izleyicilere etkileyici bir moda deneyimi sundu. Duman Ajans organizasyonuyla Serkan ve Gökhan Duman koreografisiyle hayata geçirilen defilede, Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen, aralarında Özge Ulusoy ile Wilma Elles’in de bulunduğu, 30 yerli ve yabancı model podyuma çıktı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Başkan Tugay: Türkiye, çiftçisiyle, köylüsüyle şifa bulacak
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 27. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin açılışını yaptı. Dört gün sürecek festival, adına yakışır renkli kortejle başladı. Başkan Tugay, üretimin devamlılığı için ilçeye 127 milyon liralık destek sağladıklarını belirterek “Türkiye, çiftçisiyle
Tugay: Bize engel çıkarmaya çalışsalar da Buca Metrosu’nu bitireceğiz
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Buca Metrosu projesinde çalışmaların devam ettiğini belirterek, “İş, planlandığı şekilde gidiyor. Biz firma temsilcileriyle görüşüyoruz ve onlara şunu söylüyoruz: Bu bizim için çok önemli bir proje. İzmir için çok önemli bir proje. Bu durmayacak.
Tugay: Türkiye kendi çocuklarıyla şifa bulacak
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Olivtech - 12. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Üretimden sofraya uzanan dev buluşmanın önemine vurgu yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Gelec
Başkan Tugay: En büyük gücümüz çalışanlarımız
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ ile Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) arasında, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) koordinasyonunda yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı.
