- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Halikarnas Balıkçısı olarak bilinen Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın 136’ncı doğum günü, İzmirli çocuklar tarafından tarihi Bergama Vapuru’nda kutlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü organizasyonunda “Merhaba Dünya, Merhaba Çocuklar” adlı etkinlik, 120 çocuğun katılımıyla yapıldı. Ege’nin mavisine, insan sevgisine ve doğaya adanmış bir yaşamın izlerini taşıyan Halikarnas Balıkçısı’nın mirası, bu özel program aracılığıyla çocukların dünyasıyla buluşturuldu. Çocukların erken yaşta kültür ve sanatla tanışmalarını desteklemek amacıyla hazırlanan etkinlik, onların hayal gücünü besleyen, yaratıcı düşünme becerilerini geliştiren ve sosyal etkileşimlerini artıran çok yönlü bir deneyime dönüştü.
Program kapsamında sahnelenen etkinliklerde, Ecem ve Çilek’in gerçekleştirdiği vantrolog gösterimi ile Yüksel Ünal’ın müzikli masal anlatımı çocuklarla buluştu. Gün boyunca düzenlenen çeşitli etkinlikler ve sürpriz içerikler ile programın her anı çocuklar için keşif dolu anlara sahne oldu. Etkinlik süresince Bergama Vapuru ile İzmir Körfezi’nde gerçekleştirilen tur, çocuklara deniz kültürünü yerinde deneyimleme fırsatı da sundu.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Başkan Tugay: Türkiye, çiftçisiyle, köylüsüyle şifa bulacak
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 27. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin açılışını yaptı. Dört gün sürecek festival, adına yakışır renkli kortejle başladı. Başkan Tugay, üretimin devamlılığı için ilçeye 127 milyon liralık destek sağladıklarını belirterek “Türkiye, çiftçisiyle
Tugay: Bize engel çıkarmaya çalışsalar da Buca Metrosu’nu bitireceğiz
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Buca Metrosu projesinde çalışmaların devam ettiğini belirterek, “İş, planlandığı şekilde gidiyor. Biz firma temsilcileriyle görüşüyoruz ve onlara şunu söylüyoruz: Bu bizim için çok önemli bir proje. İzmir için çok önemli bir proje. Bu durmayacak.
Tugay: Türkiye kendi çocuklarıyla şifa bulacak
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Olivtech - 12. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir'de kapılarını açtı. Üretimden sofraya uzanan dev buluşmanın önemine vurgu yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Gelec
Başkan Tugay: En büyük gücümüz çalışanlarımız
30 Nisan 2026 Perşembeİzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ ile Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) arasında, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) koordinasyonunda yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı.
