Kapat

Haberler

Fil ailesinin neşesi Ege 5 yaşına girdi

Aa
18 Haziran 2026 Perşembe


İzmir Doğal Yaşam Parkı’nda yaşayan Türkiye’nin tek fil ailesinin en küçük üyesi Ege, 5’inci yaşını meyvelerden hazırlanan özel pastayla kutladı. Enerjisi ve oyunlarıyla kutlamaya renk katan minik fil, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Doğal Yaşam Parkı’nda yaşayan Türkiye’nin tek fil ailesinin en küçük üyesi Ege, 5’inci yaşını renkli görüntüler eşliğinde kutladı. Fil ailesinin anne ve babası Begümcan ile Winner’ın üçüncü yavrusu olan minik fil için meyvelerden özel bir doğum günü pastası hazırlandı. Pastasının tadını çıkaran Ege, enerjisi ve neşeli tavırlarıyla kutlamanın yıldızı oldu. Kutlama boyunca bir an olsun yerinde durmayan Ege, annesi Begümcan ve ablalarıyla birlikte koşup oynayarak keyifli anlar yaşadı. Enerjisiyle dikkat çeken minik fil, zaman zaman yaptığı oyunlarla ailesini de hareketlendirdi. Yeni yaşına sevgi dolu bir ortamda adım atan Ege, ortaya sıcak ve renkli görüntüler çıkardı. Doğal Yaşam Parkı’nın en sevilen sakinlerinden biri olan minik fil, 5’inci yaşında da neşesiyle ilgi odağı olmayı sürdürdü.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Sınav önlemleri nedeniyle 20 Haziran’da meydanlarda maç yayını yapılamayacak

19 Haziran 2026 Cuma

İzmir Valiliği 20-21 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle aday ve görevlilerin sınav merkezlerine zamanında ulaşımını engelleyebilecek ve gürültü kirliliğine neden olacak etkinliklere izin verilmeyeceğini bildirdi.

Detaya Git

Zeytin Sahne kapılarını açıyor

19 Haziran 2026 Cuma

Kültürpark’taki eski lunapark alanı, yaklaşık 16 bin kişilik kapasiteye sahip yeşil bir etkinlik alanına dönüştürüldü.

Detaya Git

Büyükşehir’in sporcuları gümüş madalya ile döndü

19 Haziran 2026 Cuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Taha Eren Coşgun, Emir Aracı ve Delfin Eylül Avcı, Kuzey Makedonya’da düzenlenen Balkan Triatlon Şampiyonası’nda milli takım formasıyla mücadele etti. Taha Eren Coşgun ve Delfin Eylül Avcı, bayrak yarışında gümüş madalya kazandı.

Detaya Git

İZFAŞ’tan moda sektörüne güç veren üçlü hamle

19 Haziran 2026 Cuma

İZFAŞ, moda sektörüne yönelik fuarlarının yeni dönem vizyonunu, düzenlediği Moda Fuarları Lansmanı ile tanıttı.

Detaya Git