Kapat

Haberler

Çamdibi’nde binlerce kişilik iftar sofrası

Aa
9 Mart 2026 Pazartesi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bornova Çamdibi’nde kurulan iftar sofrasında yurttaşlarla bir araya geldi. Ramazanın dayanışma ruhuna dikkat çeken Tugay, “Birlik beraberlik içerisinde bir sofranın etrafında inançla, duayla, sevgiyle, saygıyla ve eşit bir şekilde yer almak çok kıymetli” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrası bir kez daha Bornova’da kuruldu. Çamdibi’nde binlerce ilçe sakinini buluşturan iftar sofrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da yer aldı. Yurttaşlarla buluşan Başkan Dr. Cemil Tugay, duaların ardından iftarını yaptı.  
Programda konuşan Başkan Tugay, dayanışmanın önemine değindi. Kürsüden iftara katılan kalabalığa baktığı zaman çok anlamlı bir tablo gördüğünü ifade eden Başkan Tugay, “Birlik beraberlik içerisinde bir sofranın etrafında inançla, duayla, sevgiyle, saygıyla ve eşit bir şekilde yer almak çok kıymetli. Galiba Allah'ın gözünde sadece kul olmanın, ülke gözünde sadece bir vatandaş olmanın, insan olmanın gereği ve güzelliği bu” dedi. 

İyiliğin gücüne değindi
İyilik yapmanın, iyi duygular paylaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Tugay, “Bizler hepimiz iyilik için çalıştığımızda büyüyoruz. Daha iyi oluyoruz. Bu mübarek ayda tuttuğunuz oruçların, ettiğiniz duaların, Allah katında kabulünü yürekten diliyorum” diye konuştu. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sıkıntıda olan, yardıma ihtiyaç duyan yurttaşların yanında olduğunu söyleyen Başkan Cemil Tugay şunları söyledi: “Yüce Allah da hepimize yardımcı olsun. Bizlere güç versin. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılardan en kısa zamanda çıkarsın. Artık adım adım bayrama da gidiyoruz. Şimdiden Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum. Hayatınız bayram tadında, bayram güzelliğinde olsun.”
Konuşmasının ardından yurttaşlarla sohbet eden Başkan Dr. Cemil Tugay, çocuklara da pamuk şekeri verdi.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Meslek Fabrikası önünde “Ata Mirası” nöbeti sürüyor

9 Nisan 2026 Perşembe

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Meslek Fabrikası'na yönelik el koyma girişimine karşı başlatılan nöbet sürüyor. Başkan Dr. Cemil Tugay öncülüğünde bir araya gelen yurttaşların, siyasiler ve sanatçıların söylediği türküler haksızlığa karşı ses oldu.

Detaya Git

Makineler taşındı, eğitim açık alanda devam etti

9 Nisan 2026 Perşembe

İstihdama kazandırılan meslek fabrikası mezunları, eğitime devam eden kursiyerler, eğitmenler ve iş dünyası temsilcileri Meslek Fabrikası’nda düzenlenen “Bahar Buluşması”nda bir araya geldi.

Detaya Git

Başkan Tugay: Meslek Fabrikası için mücadele sürecek

9 Nisan 2026 Perşembe

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, polis barikatıyla çevrili Meslek Fabrikası’ndaki nöbetin dördüncü gününde içeriye girdi.

Detaya Git

İzmir’in iklim geleceği masaya yatırıldı

9 Nisan 2026 Perşembe

İzmir Büyükşehir Belediyesi, çoklu iklim krizleriyle mücadelesini güçlendiriyor.

Detaya Git