- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Kentleşme, kent planlama, yerel yönetim, çevre sorunları, çevre hukuku, imar hukuku ve kent sosyolojisi ile ilgili alanlarda bilim dünyasına önemli eserler kazandıran, gerek Türkiye’de, gerekse yurt dışında yazılmış binlerce kitap ve makalede çalışmaları referans gösterilen Prof. Dr. Ruşen Keleş, İzmir’de imza günü etkinliği düzenledi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Okyay da etkinliğe katılanlar arasındaydı. Başkan Tugay, Alsancak Yakın Kitapevi’ndeki buluşmada Keleş’in “Başka Bir Aşk İstemez”, “Yerinden Yönetim Ve Siyaset” ile “Yeşil Yeni Düzen” kitaplarını imzalattı.
Kitaplarını aldı
Tugay, Keleş’in imzasını taşıyan “Kent Hukuku”, “Yerinden Yönetim”, “Türkiye ve Mülkiye Üzerine”, “Kentleşme Politikası”, “100 Soruda Çevre”, “Kent Bilim Terimleri Sözlüğü”, “Eski Ankara’da Bir Şehir Tipolojisi”, “Kente ve Ülkeye Karşı İşlenen Suçlar”, “Kıbrıs Yılları”, “KentBilime Adanan Bir Yaşam” kitaplarını da satın aldı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Engelli sorunları ve talepleri İzmir’de masaya yatırıldı
1 Aralık 2025 PazartesiEngelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Ege Bölgesi İstişare Toplantısı, İzmir ve çevre illerden gelen sivil toplum kuruluşları, engelliler ve ailelerinin katılımıyla İzmir İktisat Kongresi Binası’nda yapıldı.
180 milyon liralık altyapı yatırımı başladı
1 Aralık 2025 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Tire’de taşkın ve koku sorunlarını önlemek amacıyla 180 milyon liralık yağmur suyu hattı inşaatına başladı.
Tohumdan toprağa, topraktan sofraya
1 Aralık 2025 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Parkta Etkinlik Var” projesi kapsamında düzenlediği “Tohumdan Sofraya” buluşmasına katılan engelli öğrenciler toprakla buluşmanın heyecanını yaşadı.
Adana’dan İzmir’e göç etti, Meslek Fabrikası’yla iş buldu
1 Aralık 2025 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası İstihdamı Geliştirme ve Destekleme Birimi, ekim ayında iş arayan 35 kişinin istihdam edilmesine aracı oldu. Adana’dan İzmir’e göç eden Aynur Dağaşan da Meslek Fabrikası Mobil İstihdam Aracı’nın yönlendirmesiyle işe yerleştirildi.
