Kapat

Haberler

Başkan Tugay’dan Seferihisar’da yağıştan etkilenenlere yerinde destek

Aa
6 Şubat 2026 Cuma
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kentte etkili olan yoğun yağışlardan etkilenen Seferihisar’ı ziyaret etti. Belediye ekipleriyle birlikte sahada incelemelerde bulunan Başkan Tugay, vatandaşlarla bir araya gelerek oluşan hasar hakkında bilgi aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kentte etkili olan yoğun yağışların ardından Seferihisar ilçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Tugay’ın ilk durağı Seferihisar Belediyesi oldu. Tugay’ı Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin karşıladı. Ziyaret sırasında Başkan Tugay’a; İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Yaşar Korkmaz ve ilgili bürokratlar eşlik etti.
Dereler ele alındı
İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile İZSU Genel Müdür Yardımcıları ve bürokratlar, ilçede sorun oluşturan Payamlı ve Ürkmez’deki dereler hakkında bilgi verdi. Derelere yönelik üretilebilecek çözüm önerilerinin ele alındığı görüşmede, Başkan Tugay ilçe belediyesiyle koordineli şekilde gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Tugay: Ne gerekiyorsa yapacağız
Başkan Tugay, taşkın yaşanan bölgelerde incelemelerde bulundu. Ürkmez Payamlı’da taşan Avşaroğlu Deresi nedeniyle evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Tugay, sahada değerlendirmeler yaptı.  Başkan Cemil Tugay, imar planı değişikliği ve dere yatağında yapılacak çalışmalarla olası sel riskinin ortadan kaldırılacağını belirterek, su basan evlerin belediye ekipleri tarafından temizleneceğini de ifade etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, Payamlı’nın ardından Ürkmez’e geçerek incelemelerde bulundu. Hamam Deresi ile Küçük Ürkmez Deresi’nin taştığı bölgede vatandaşlarla bir araya gelen Tugay, su baskınından etkilenen evleri ziyaret ederek bilgi aldı.
Paylaş

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Gör

Bergama’nın iftar sofrası Tıp Bayramı'nda doktor başkanları buluşturdu

14 Mart 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bergama’da kurulan iftar sofrasında yurttaşlarla buluştu. Ramazan’ın birlik ve dayanışma ruhuna vurgu yapılan buluşmada anlamlı bir tesadüf yaşandı.

Detaya Git

Başkan Tugay’dan 14 Mart’ta ortopedinin çınarına ziyaret

14 Mart 2026 Cumartesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında “ortopedinin çınarı” olarak anılan Prof. Dr. Veli Lök’ü Alsancak’taki evinde ziyaret etti.

Detaya Git

Nesiller arası sağlık dayanışması kalpleri ısıttı

14 Mart 2026 Cumartesi

14 Mart Tıp Bayramı'nda İzmir’de sağlığın yalnızca hastaneler değil, toplumun her kesiminin katkısıyla güçlendiğini gösteren anlamlı bir dayanışma örneği ortaya çıktı.

Detaya Git

“Bu mesleğin üyesi olmak benim için büyük bir onur”

14 Mart 2026 Cumartesi

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Eşrefpaşa Hastanesi’nde görev yapan meslektaşları ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, hem hekimlik hem de belediye başkanlığı dönemine dair samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Detaya Git