- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen 27. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği, muhteşem bir 23 Nisan kortejine sahne oldu. Bini aşkın İzmirli ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar söyleyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık ve eşi Deniz Işık korteje katılarak İzmirlilerle bayramlaştı. Kortejin en önünde ise 23 Nisan'da Gaziemir Belediye Başkanlığı ve Başkan Yardımcılığı makamına temsilen oturan Ege Kayaklı ile Duru Naz Karaboğa yer aldı. Renkli görüntülerin oluştuğu kortejle Gaziemir sokakları gelincik tarlasını andırdı.
Görsel şölen yaşandı
Korteje katılan yurttaşlar, Türkan Saylan Caddesi’nden Festival Alanı'na bandonun çaldığı marşlar eşliğinde yürüdü. Gaziemirli yurttaşlar da evlerinin balkonundan ellerindeki Türk bayraklarıyla korteje destek verdi. Başkan Tugay kortej boyunca çocuklarla bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi, İzmirli yurttaşlarla selamlaştı. 23 Nisan coşkusu Festival Alanı’nda devam etti. Ersin Show'un yer aldığı sahne etkinliğinde marşlar söylendi, "Hak, hukuk, adalet" sloganları atıldı. Telefon ışıkları ile tam bir görsel şölen yaşanırken çocuklara bu bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıldı.
Gökçe rüzgarı
19 Nisan'da başlayan şenlik kapsamında hafta boyunca halk dansları gösterileri, müzikaller, konserler ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şenlik, Gökçe konseri ile final yaptı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Engelli sorunları ve talepleri İzmir’de masaya yatırıldı
1 Aralık 2025 PazartesiEngelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Ege Bölgesi İstişare Toplantısı, İzmir ve çevre illerden gelen sivil toplum kuruluşları, engelliler ve ailelerinin katılımıyla İzmir İktisat Kongresi Binası’nda yapıldı.
180 milyon liralık altyapı yatırımı başladı
1 Aralık 2025 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Tire’de taşkın ve koku sorunlarını önlemek amacıyla 180 milyon liralık yağmur suyu hattı inşaatına başladı.
Tohumdan toprağa, topraktan sofraya
1 Aralık 2025 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Parkta Etkinlik Var” projesi kapsamında düzenlediği “Tohumdan Sofraya” buluşmasına katılan engelli öğrenciler toprakla buluşmanın heyecanını yaşadı.
Adana’dan İzmir’e göç etti, Meslek Fabrikası’yla iş buldu
1 Aralık 2025 Pazartesiİzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası İstihdamı Geliştirme ve Destekleme Birimi, ekim ayında iş arayan 35 kişinin istihdam edilmesine aracı oldu. Adana’dan İzmir’e göç eden Aynur Dağaşan da Meslek Fabrikası Mobil İstihdam Aracı’nın yönlendirmesiyle işe yerleştirildi.
