- Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi
- Ayni ve Nakdi Yardımlar
- Yemek ve Kumanya Desteği
- Süt Kuzusu Dağıtımları
- Medikal Malzeme Desteği
- Acılı Günlerinde Ailelerin Yanındayız
- Paylaşmayı Unutmuyoruz
- Öğrencilerimize Destek Veriyoruz
- Buca Sosyal Yaşam Kampüsü Hayata Geçti
- Sokakta Yaşam Mücadalesi Veren İhtiyaç Sahiplerine Destek
- İzmir’e Hijyenik ve Kaliteli Öğünler
- Anne Dayanışma Kartı
Haberler
Mücadelesini attığı kulaçlarla zafere dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün özel sporcusu Tuna Tunca (23) kariyerine yeni başarı ekleyerek Ocean's Seven (Okyanus Yedilisi) parkurunu bitirme hedefine bir adım daha yaklaştı. Çok sayıda denizanasının yer aldığı, 14 derecelik sıcaklığa sahip suda yüzen Tunca 08.00’de startı verdi. Kuzey İrlanda-Donaghadee’den yüzmeye başlayan Tunca parkurun ilk bölümünü rahatlıkla geride bıraktı. Güçlü gelgitler ve giderek soğuyan havaya rağmen hızını kaybetmeyen Tunca tarih yazarak karaya ulaştı.
Annesinden büyük destek
Tunca’yı ihtiyaçları için takip eden teknede ise kendisinin her zaman yanında yer alan ve en büyük yol arkadaşı olan annesi Gülnur Tunca, antrenörü Mert Onaran ile Emre Deliveli destek için yoğun bir mesai harcadı.
Büyük gurur
İzmirli sporcu Tunca parkurun son kısmında akıntıdan dolayı yaklaşık üç saat boyunca aynı yerde kulaç atmak zorunda kaldı. Azmi ve kararlılığıyla güçlü akıntıları yenen Tunca 16 saat sonunda İskoçya-Port Patrick’te karaya adım attı ve Türk Bayrağı’nı dalgalandırdı.
Diğer Haberler
Tüm Haberleri Gör
Yedigöller’in kaykay parkı için çalışmalar başladı
23 Ağustos 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’daki parkların yenilenmesine ilçenin simgelerinden Yedigöller’de devam ediyor. Bucalıların talepleri doğrultusunda yeniden tasarlanan parkta, atıl durumdaki gölet alanlarının yerine oyun ve spor alanları yapılacak.
Körfez manzarasında spor keyfi
23 Ağustos 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz spor etkinlikleri, İzmirlileri salonlardan açık havaya taşıyor. İzmir Marina’da düzenlenen pilates, zumba ve yoga dersleri, körfez manzarası eşliğinde spor yapma imkânı sunuyor.
Çocuklar, Hasan Âli Yücel Kütüphanesi’nde gökyüzüne yolculuk yaptı
23 Ağustos 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi Hasan Âli Yücel Kütüphanesi’nde düzenlenen “Yaz Dönemi Çocuk Atölyeleri”, “Yıldızlara ve Gökyüzüne Yolculuk” temalı atölyeyle tamamlandı.
Büyükşehir’in su yatırımı çorak toprakları bereketlendirdi
23 Ağustos 2026 Pazarİzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete aldığı Selçuk Merkez Yüzey Altı Sulama Damla Sulama Tesisi, daha önce susuzluk nedeniyle atıl kalan 2 bin dönüm araziyi yeniden üretime açtı.